NAUTISCHE MARKT

De Nautische Markt van Tiel Maritiem 2020

Op 31 mei en 1 juni 2020 wordt Tiel Maritiem voor de zesde keer gehouden aan en in de Waal in Tiel. Tiel Maritiem is er voor iedereen: voor jong en oud, voor schipper en maat, voor waterrat en landrot en voor motorbootvaarder en zeiler.

Een breed georiënteerd evenement met 5 speerpunten:
– Bootjes varen! Lekker op de Waal of in de haven
– Bootjes kijken! Aan de steigers liggen bijzondere schepen
– Bootjes kopen! Trailerbare boten aan een van de pontons
– De Nautische markt op de Waalkade
– Horeca

 

Tiel Maritiem wordt gepromoot van Nijmegen tot Gorinchem, in het gebied tussen de Rijn/Lek, Waal en Maas. In dat gebied zijn meer dan 120 jachthavens gevestigd.

Op de Nautische Markt streven we naar zo’n 40 tot 50 marktkramen. Gelijktijdig met de markt zijn er volop gratis activiteiten voor de jeugd. De Nautische Markt is een unieke gelegenheid om ieder bedrijf in nautische sferen te presenteren.

Kosten

  • Voor € 99,– ex btw staat er twee dagen een marktkraam klaar voor gebruik.
  • Of huur voor hetzelfde bedrag voor dezelfde periode een ruimte van 10m²
  • Vraag gerust ook naar de andere promotiemogelijkheden tijdens Tiel Maritiem
  • Zelf een idee? We denken graag mee!

Tiel Maritiem is gratis toegankelijk

Bezoekersaantallen

2014 2.000 bezoekers
2015 10.000 bezoekers
2016 10.000 bezoekers
2017 12.000 bezoekers
2018 15.000 bezoekers

 

Tijdens het pinksterweekend vindt de traditionele pinksterkermis plaats, op de Waalkade in Tiel, naast Tiel Maritiem.

Bij vragen: info@tielmaritiem.nl of telefonisch op 0645-374255

Inschrijven
We hopen dat we uw interesse hebben gewekt en we zien uw inschrijving graag tegemoet.

Deze website wordt continu aangepast.
Als er u nog vragen zijn, kunt u die stellen op info@tielmaritiem.nl of telefonisch op 0645-374255

Met een vriendelijke Tiel Maritiem-groet,
Stichting Tiel Maritiem
p.a. Jan van der Gripstraat 62
4003 XC Tiel
info@tielmaritiem.nl
www.tielmaritiem.nl
0645-374255

 

 

Wilt u zich al aanmelden voor een plek op de Nautische markt?


Onderstaande bedrijven hadden al een plek op de Nautische markt gereserveerd in 2018.


BOOTLAARZENSHOP

Wij verkopen premium zeillaarzen van leer. 100% waterdicht. Ademend. Bestand tegen zoute en zoete omstandigheden. Anti-slip zool laat geen strepen na. Elk model wordt getest voor het de fabriek verlaat. Superkwaliteit voor een concurrerende prijs! Check www.bootlaarzenshop.nl


ANWB Gelderse Vallei


ANWB Kinderfietsplan


3-Oever festival


VDB Services


Gemeente Tiel


SUP 76


My Outlet


OQ Value

SHELL GTL FUEL, VERMINDERT LOKALE UITSTOOT

Shell GTL Fuel (Gas To Liquid) is gemaakt van aardgas en te gebruiken als vervanger voor traditionele diesel. Deze diesel is helder als water en heeft als grote voordeel dat dieselmotoren gewoon op GTL kunnen rijden zonder een enkele motoraanpassing. Dit geldt voor oudere motoren zoals Euro 2 en 3 maar ook voor moderne motoren in Euro VI of TIER IV.

“Vereist u opdrachtgever “roetfilters” om binnen te werken of hoe kun je fijnstof, roet en rook reduceren?” Wij hebben de oplossing: Shell GTL Fuel.

GTL is in hoge mate biologisch afbreekbaar, vrijwel vrij van zwavel en aromaten, kleurloos en heeft een hoog cetaangehalte. Dat houdt in dat het gebruik van GTL leidt tot een verbetering van de luchtkwaliteit. Het gebruik van GTL levert een reductie in fijnstof van 20% en 12% minder stikstof-uitstoot op. Daarnaast is deze brandstof vrijwel reukloos.

Een voorbeeld: als de RET vandaag op Shell GTL Fuel zou gaan rijden zou dat een milieuwinst betekenen die overeen komt met de aanschaf van 38 nieuwe stadsbussen die voldoen aan de hoogste Europese milieu-eisen. Kijk voor meer informatie op www.gtlfuel.nl

 


Holland Boat Care


Oude Ambachten

1 de scheepsmodellen bouwer

2 de netten boeter

3 de zeilen maker

4 de touw splitser en knoper

5 de scheepjes op glas graveerder

Vast een voorproefje? Kijk op ambachtengroepvroeger.nl

 


Oostendorp Kook/koffiewinkel amper 100 jaar oud verkoopt Neerlands beste koffie ´Camocco´.

Bij de geel-zwarte KoffieJeep kunt u gratis de koffie proeven! Camocco; verse slowroasted koffiebonen, speciaal voor automatische koffiemachines.

 

 

 


 

Unieke collectie zonnebrillen, ook voor de watersporter.

“Brils is een nieuwe boetiek met vertrouwde kennis en professionaliteit van brillen en zonnebrillen, maar dan in een eigen jasje gestoken.
“We zien steeds vaker dat een zonnebril een onmisbaar mode-item is. Een zonnebril maakt of kraakt jouw outfit.
Het is dan ook goed om te weten wat nou goed bij jou staat én nog belangrijker; waar je mee voor de dag kunt komen. Wij zorgen ervoor dat wij alleen zonnebrillen in de winkel hebben liggen die jouw look naar ‘the next level’ brengt.”

Brils heeft een unieke collectie met zonnebrillen, speciaal voor de watersporter, die nergens in Tiel of omgeving verkrijgbaar zijn. Zonnebrillen voor iedere lifestyle en portemonnee.

Weerstraat 21 4001 LB Tiel

 

 


PASSION FOR THE EXPERIENCE
Adrenaline, competitie, fun, snelheid en top hospitality en service: de ultieme beleving voor vriendenteams, bedrijfsrelaties en uw eigen organisatie.Passion for the Experience: dat is Offshore Rib Events. De passie die wij als organisatie, als uw crew hebben, inzetten én overbrengen!

Sharing the Passion
Wij geloven in delen. Het delen van onze passie met u. Met uw relaties, uw gasten, uw medewerkers. Om een beleving te creëren zoals nooit te voren en daarmee uw doelen te bereiken die u voor uw evenement gesteld heeft. En onze missie is om samen met u deze passie over te brengen, te ervaren en te genieten!

 


ROPE bracelets zijn handgemaakte armbanden uit het hart van Nederland.
Stoere sieraden gemaakt met ijzersterke en duurzame materialen.
Nautische armbanden van touw, een grote selectie anker armbanden en stijlvolle leren modellen behoren tot onze collectie.
Wij maken hippe, betaalbare armbanden voor mannen én vrouwen!

Bekijk al de modellen op onze kraam of laat een armband “live” knopen met je favoriete kleur en sluiting!

 

 

 

 

 


Spada Boats / van Gent Watersport laat haar rubberboten volgens eigen ontwerp en specificaties maken bij een geselecteerde fabrikant.
Doordat wij nauw bij de productie betrokken zijn kunnen wij ook boten op maat leveren. Zo is naast ons standaard assortiment op deze website, elk type boot op bestelling te leveren in de kleur die u wenst in PVC of Hypalon. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid uw boot te verkrijgen met uw bedrijfsnaam of reclame erop.
Het assortiment is grof onder te verdelen in opblaasbare rubberboten en RIB’s.
RIB’s (rigid hull inflatable boat) zijn boten met een harde polyester V-bodem met een opblaasbare tube rondom. Deze boten hebben betere vaareigenschappen dan de geheel opblaasbare rubberboten en zijn te verkrijgen met console met stuurinrichting.
De opblaasbare rubberboten zijn lichter en gemakkelijk mee te nemen en hebben vlonders van aluminium, een opblaasbare airdeck bodem of een lattenbodem (ook wel slatted floor genoemd).

 


Beleef het goede gevoel bij Henk Scholten Volvo. Welkom bij Henk Scholten Volvo is meer dan een vriendelijke begroeting alleen. Wij zijn blij u te ontvangen en nemen daarom graag de tijd voor u. Immers, wat zou Henk Scholten Volvo zijn zonder onze klanten? Vandaar dat we er in elke vestiging naar streven om uw verwachtingen niet slechts te beantwoorden, maar ze te overtreffen. Zodat u bij het wegrijden weer met een glimlach achter het stuur van uw Volvo zit. Kijk, en dat bedoelen we met ‘het goede gevoel bij Henk Scholten Volvo’.


Van Gent Watersport
Dé Watersportwinkel in Rivierenland. U kunt bij Van Gent Watersport terecht voor alle benodigdheden voor uw schip, decorartikelen en cadeautjes. Ook voor vragen over uw schip of over onze producten bent u van harte welkom!

.


Peter van den Hoogen
Watersportartikelen en Zeilkleding

.

.

.

.

.

.


AC Textiel
.

.

.

.

.

.


Neerbos Vishandel
Verkoop van diverse visversnaperingen. H.

.


Rokerij Lens
Verkoop van heerlijke vers gerookte paling en.. vers gerookte forel!

.

.

.

.


Ik hoop dat uw interesse gewekt is en zie uw reactie graag tegemoet door bovenstaand formulier in te vullen.


Tegelijkertijd met Tiel Maritiem is er, als gewoonlijk, de pinksterkermis. De kermisexploitanten en Tiel Maritiem willen graag samen optrekken op de Waalkade.